Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Delta
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеДа бяха турили 1.7 16vК'во се занимават с глупости
Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
Audi A4 1.9 TDI
Comment
-
Водороден двигател
Появи се инфо тук в САщ че някои авто производители като Мерцедес , БМВ, Хонда имат разработени коли с водороден двигател и ще започнат офицялно да ги продават след няколко години. Някой знае ли дали Алфа Ромео или Фиат имат такива проекти.
Comment
-
Първоначално публикувано от -Kris- Покажи съобщениеДа бяха турили 1.7 16vК'во се занимават с глупости
,колата е уникална
,Имаше една 145 3.2 ГТА,гръцка,ако някой намери линка да я видиме пак,че изчезна при профилактиката
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщениеСъщата моторетка я има слагана в Пунто и Уно и гледката е още по-брутална:
Ето линк: http://www.powerontheroad.com
A някой ми разправяше, че двигател от Punto GT нямало да влезе в моя кош ... Хората 2000 кубика слагат, той за 1.4 турбо ще ми се церемони
А алфата е страшна просто... много ме кефи колко е изчистена отвън, като изключим хилядите лепенки отстрани, ама човека е искал да вдигнe някое друго конче на колатаFiat Punto Mk.II 1.2 8v
Fiat Punto Mk.I GT1
Comment
Comment